О надежности стендов из картона

реклама в местах  продаж

Про надійність стендів з картону

Чи міцні картонні стенди?  Яке навантаження вони можуть витримати? Чи мій товар не надто важкий для картонного дисплея? - всі ці питання цілком закономірні, адже зазвичай для торгівельного обладнання використовували більш традиційні матеріали (пластик, метал, деревина). Але сьогодні наші торгові дисплеї з картону, зроблені умілими руками, показують себе просто чудово! 

Наприклад, ось такий тендітний стенд з п’ятишарового гофрокартону може витримати навантаження понад 35 кг на полицю.


 

Цей міцний картонний дисплей може витримати більше 100 кг товару. Не вірите? Замовте собі такий стенд і навантажте його. Потім обміняємося думками. 

Погляньте на ще деякі наші картонні торгові дисплеї. Вони акуратні, гарненькі і при цьому витримують чималі навантаження. В чому секрет? Може гофрокартон якийсь надміцний або під ним заховано металевий каркас? Нічого подібного. Секрет у професіоналізмі конструктора, який з 2006 року проєктує вироби з картону, постійно вдосконалюючи свою майстерність. Наш конструктор уміє проєктувати вироби з картону, знає тонкощі цього матеріалу і любить свою роботу. А ще він дуже любить створювати щось нове, грандіозне.  Готуйте опис свого товару, подумайте про габаритні розміри і - запрошуємо до співпраці.