Простые правила хранения вещей

Картонные коробки

Правильне зберігання речей дозволяє зробити ваше життя простішим. І не важливо, які це речі - домашній одяг або товар в вашому магазині, канцелярське приладдя на робочому столі або ялинкові іграшки заховані на горищі. Упорядкувавши простір навколо себе, визначивши кожному предмету його місце, ви побачите як навколо вас стане більше вільного місця. А це завжди приємно

Як же правильно знаходити кожній речі своє місце? Визначте самостійно кожному предмету його індивідуальне місце. Коли в будинку багато різної дріб'язку, то відмінно підійде картонний органайзер з безліччю відділень, кожне з яких можна підписати.

І біжутерії, і прикрасам з благородних металів - всьому знайдеться місце в подібному органайзері. До речі, для ланцюжків відмінно підійде підставка-дерево. На ньому вони висітимуть, схожі на благородні ліани.


Але що робити, якщо дрібнота стала не такою вже дрібною? Ляльки, іграшки, маленькі барабани, що привезли з відпочинку на Кубі... Чого тільки не знайдеться в домі, і всьому потрібне надійне місце. В такому випадку придивіться до комодів. Вони є різні. У кожного з них свої переваги. В одному більше місця для великих речей, в інший поміститься більше дрібничок. Але всі вони гарні і місткі. В них знайдеться місце і для ялинкових прикрас і для аптечки. І навіть банківські упаковки грошей чудово в них розмістяться.

Окремим рядком хочеться сказати про такі екзотичні, як на теперішній час, скрині. Століттями наші предки зберігали речі в них. Наречена в якості посагу везла в дім чоловіка велику скриню з речами. Чи не занадто рано ми про них забули? А якщо це буде скриня для зберігання іграшок? Для хлопчика вона стане і піратським рундуком і королівською скарбницею, чи може стати скринькою принцеси-нареченої для дівчинки.

Така скринька стане елементом гри. Завдяки їй ваша дитина навчиться тримати свої речі в порядку і краще берегти свої скарби.