Хардпостер – плакат на жёсткой основе

© Юджин картон

Текстовий та графічний блок Odoo

Хардпостер - плакат на жорсткій основі

В чудовий час ми з вами живемо – комунікації між людьми стають легшими, відстані коротшими. Ми все частіше використовуємо в своїй мові іноземні слова та словосполучення не чекаючи, поки мовознавці зроблять офіційний переклад. Звичайно, берегти чистоту рідної мови діло благородне, але професійний сленг ні в кого дозволу не питає.

Вже звичне слово плакат все частіше витісняється своїм англійським аналогом poster.  А якщо плакат наклеїти на жорстку поверхню?  Отримаємо жорсткий плакат – hard poster.  Додамо такому плакатові ззаду ніжку, щоб умів стояти самостійно, і це вже рекламний виріб з назвою хардпостер. До речі, пишуть це слово по-різному: хард-постер, хардпостер і навіть хард постер. Кому як подобається.

Ніжка легко складається і рекламний виріб стає пласким, його легко транспортувати.

Хардпостери можуть бути різної форми та розмірів, зображають людей, товари. 

Їх навіть роблять багатоплановими. Але це, мабуть, уже інша більш складна картонна конструкція на зразок фотозона або фотостенд.

Можна хардпостер купити в Києві в нашому інтернет-магазині готових картонних виробів. Наприклад, вам можуть стати в пригоді картонні фігури для вечірок в мексиканському стилі або ростові фігури ганстерів. Буває, що клієнту потрібно щось новеньке, особливе. Розробити і виготовити під замовлення декорації для івентів звичне діло для наших дизайнерів та конструкторів. В цьому випадку напишіть нам листа, в якому розкажіть про свої потреби в картонних виробах.

Абсолютно не важливо, на якій мові ви розмовляєте. Ми зробимо для вас і хардпостер, і плакат на жорсткій основі, і ростову фігуру. Головне, що у вас є задача просування свого товара та послуги, а ми виготовляємо картонні вироби для реклами і картонний декор для івентів.

Ми вас обов’язково зрозуміємо. Пишіть, дзвоніть, замовляйте.